2006-02-23

Sunuş/Tartışma Ödevi Başvurularını Nasıl Yapacaksınız?


UİP dersini alan öğrencilerin, eğer iki veya üç kişilik gruplar oluşturarak tartışma veya sunuş ödevi hazırlamak istemeleri halinde, en geç 1.3.2006 Çarşamba günü saat 12:30'a kadar şu adrese girerek elektronik başvuru yapmaları gerekmektedir:
http://www.kibritcioglu.com/uip-odev/
Açılacak bu sayfada, şu an için benim hazırladığım bir örnek bir başvuru bulunmaktadır. Yeni yapılacak başvuruların ise bu sayfanın sol üst köşesindeki "Sign Guestbook" linkine tıklanıp o sayfadaki ilgili boşluklar (
http://www.kibritcioglu.com/uip-odev/index.php?inputmask=0) doldurularak yapılması gerekmektedir. Her grup adına sadece bir öğrencinin formu doldurması ve "send" tuşuna tıklaması yeterli olacaktır. Formu doldururken lütfen hiçbir boşluğa Türkçe karakter yazmayınız; çünkü yazarsanız, form gönderilmeyecektir. Formdaki "Name" kısmına sadece grup adına bir kişinin isim ve soyadının yazılması yeterli olacaktır.

Yapılan başvurular, tarafımdan kontrol edildikten sonra,
http://www.kibritcioglu.com/uip-odev/ adresinde herkesin incelemesine açık hale gelecektir. Belirli bir ödev konusuna birden fazla grup başvurursa, tercih sıranız göz önünde bulundurularak konu dağıtımı yapılacaktır. Bu bakımdan, grup halinde başvuru yaparken lütfen http://www.kibritcioglu.com/uip-odev/index.php?inputmask=0 adresindeki formun "Text" kısmına konu tercihlerinizi (1) ve (2) diye açıkça, alt-alta yazmayı ihmal etmeyiniz. Ödev konularının dağıtımının 1.3.2006 Çarşamba günü saat 14:00'a kadar tamamlanması planlanmaktadır.

Ödev konularının gruplara dağıtılmasında, bu listedeki başvuru sıranız (gün ve saat itibariyle) dikkate alınabilir. Bu bakımdan, grubunuzu bir an önce oluşturup konu tercihi kararınızı bir an önce vermeniz, sizin lehinize olabilir. Ama lütfen yeterince ön araştırma yapmadan ve emin olmadan başvuru yapmayınız.


Ödev Konusu Seçiminde Yararlı olabilecek Bazı Linkler: